Seminee Decorative

Stai la bloc dar totusi vrei sa te bucuri de frumusetea unui semineu, cu sau fara incalzire?

Alege semineul decorativ (fals) impreuna cu avantajele sale: avantajul pretului si a imitarii focarelor clasice, eliminarea necesitatii unui cos de fum, etc. Noi iti oferim o varietate de modele de seminee decorative: bioseminee, seminee electrice sau seminee pe gaz. Acestea pot fi amplasate in orice spatiu doresti: fie in apartament, pe hol, in sala conferinta sau chiar in baie. Asadar, alege un semineu decorativ fals din lemn sau MDF, cu functia de iluminare sau fara incalzire, cu efect de flacara, cu reglaj din telecomanda, disponibil in culori, stiluri si marimi diferite, la preturi foarte bune!

Comanda acum si noi livram produsul oriunde in judetul Cluj: Turda, Floresti, Gherla, Huedin, Dej sau oriunde in tara!

Seminee decorative pentru casa si apartament

 

SEMINEE ELECTRICE

 

 

Semineele electrice reprezinta dispozitive electrice ce inlocuiesc in mod ideal clasicele seminee pe lemne! Totusi, asemenea focare prezinta tehnologie avansata 3D si un ecran LED special cu ajutorul caruia flacara obtine un efect ultra-realist, avand dimensiuni compacte si o utilizare facila, cu transport asigurat in Cluj-Napoca sau orasele aferente!

Pe langa design-ul deosebit, aceste seminee functioneaza si ca o sursa termica secundara, mai ales atunci cand iti doresti asigurarea necesarului termic al unei incaperi de dimensiuni reduse, acestea devenind astfel sisteme economice! Iti prezentam o gama generoasa de seminee electrice decorative, potrivite atat pentru apartament, cat si pentru casa, cu optiune de incastrare in perete/piese de mobilier, drepte/pe colt si cu imbracaminte din MDF, lemn, imitatie de marmura, in diverse dimensiuni si culori (alb/maro/negru), pentru un plus de stil si confort in livingul tau!

Mai jos poti regasi o scurta analiza a utilizarii semineului electric atat cu functia de incalzire, cat si fara aceasta, pentru a-ti face o imagine clara asupra costurilor pe care le implica un astfel de dispozitiv:

 

1.    Cu efect de flacara

Pret energie electrica: 0.33-0.50 lei/kW

Consum semineu electric: 10W/h

Consum 1 seara (timp de 4h): 40 kW

Consum 1 luna: 1200 W

= Pret: mai putin de 1 LEU/luna!

 

2.    Cu efect de incalzire

Pret energie electrica: 0.33 – 0.50 lei/kW

Consum semineu electric: 1500 W/h

Consum 1 seara (2h): 3000 W

Consum 1 luna: 9000 W (90 kW)

= PRET: aprox. 40 LEI/luna

Prin urmare, consumul va fi unul extrem de redus daca folosesti foar functia de afisare LED, ci nu si cea termica a semineului electric!

 

Raportandu-ne la tehnologia pe baza careia functioneaza, semineele electrice se impart in doua game: seminee cu LED (gama TAGU) si cu VAPORI DE APA (Glow fire), prima categorie reprezentand dispozitive avantajoase atat in ceea ce priveste costurile, cat si impactul asupra mediului si cu posibilitatea de setare automata a temperaturii, intr-o varietate de modele si stiluri: incorporabile sau de perete, cu rama MDF in stil clasic/modern/vintage, pe diferite culori (alb/maro/negru) si dimensiuni, cu efect de flacara ultra-realist si un pret ieftin si accesibil! Cea de-a doua categorie incorporeaza tehnologie Opti-Myst si perspectiva asupra focului pe doua laturi, fiind dispozitive ideale, cu sau fara incalzire, pentru delimitarea a doua incaperi, pentru living sau sufragerie, pe diferite dimensiuni si preturi accesibile in Cluj-Napoca!

 

 

BIOSEMINEE

In aceasta gama regasim dispozitive decorative pe bioetanol, ce ofera un aspect realist 3D asupra focului, care nu necesita cos de fum si disponibile in varianta tip portal (cu chenar/rama), pe diferite culori (alb/maro/negru), de perete/mobile, la pret ieftin si transport garantat!

 

 

 

 

RAME DECORATIVE

Daca iti doresti sa ai parte de aspectul deosebit al unui semineu dar nu si de functia sa electrica/de incalzire, atunci ramele decorative sunt elemente deosebite de design, cu un cost redusde achizitie si in diferite culori precum maro, gri, negru sau bej!

 

 

                             SEMINEE DECORATIVE PENTRU EXTERIOR

 

 

a. INCALZITOARE PE GAZ

Incalzitoarele pe gaz sunt foarte avantajoase din doua mari puncte de vedere: estetica deosebita si faptul ca sunt generatoare de caldura in serile mai reci precum cele de toamna. Functioneaza pe baza de propan-butan sau propan pur, cu flacara adevarata la butelie si vin intr-o multime de modele, culori, forme, la pret ieftin si transport garantat!

 

 

b. BIOSEMINEE MOBILE DE EXTERIOR

Biosemineele mobile de exterior prezinta aceleasi functii ca ale celor pentru interior insa, acestea pot fi mutate in mod facil si sigur, datorita faptului ca sunt mobile!

 

 

 

 

c. SEMINEE TIP VATRA PE LEMNE

Semineele din gama fire pit sunt ideale atunci cand vrei ca gradina sau curtea ta sa obtina un aer deosebit si original, acestea functionand pe baza de ardere in bolul metalic si fiind foarte eficiente in asigurarea confortului termic, indiferent de vreme sau sezon!

 

 

 

 

d. SEMINEE DE EXTERIOR PE PELETI

Aceste sisteme termice de exterior sunt foarte confortabil de utilizat si foarte eficiente in generarea de caldura in mediul exterior: datorita procesului automatizat, tot ce iti revine tie de facut este asezarea peletilor in rezervorul semineului, iar astfel, vei avea parte de un spectacol de lumini si caldura, datorita sticlei cu vedere panoramica 360 grade asupra focului!

 

 

Speram ca ai regasit in prezentarea noastra cu privire la gamele de seminee decorative, specificatiile necesare pentru a lua decizia corecta! Pentru a ilustra si mai bine tipurile de dispozitive prezentate dar si aspectul deosebit al acestora iti prezentam o galerie de imagini cu seminee montate in livingurile clientilor nostri: