Cosuri de fum de inalta calitate, cu garantie timp de 30 de ani datorita materialelor rezistente din care este fabricat. Sistemele de cosuri de fum ceramice marca Schiedel ce apartine de Bramac, sunt rezistente la socuri termice si condens acid.

Cos de fum profesional Schiedel Uni

 

Folosit pentru generatoare de mare putere, instalatii termice industriale, cazane pentru instalatii de incalzire. Asigura o evacuare corespunzatoare a gazelor de ardere si fumului provenite de la orice tip de combustibil: solid, lichid sau gazos. In plus, determina un randament maxim al sursei de caldura. 

 

Fiind fabricat din materiale profesionale (tubulatura de samota Schiedel, mantale prefabricate de beton, izolatie termica din vata minerala bazaltica), acesta se etanseaza foarte bine, rezista la condens acid si asigura impotriva oricarui risc de incendiu. 

 

Montajul se realizeaza rapid iar pe intreaga durata de folosire nu necesite interventii si reparatii. Disponibil in variantele de tipodimensiuni: pentru un singur canal, doua canale egale / inegale, un canal de fum si unul de aerisire.

 

 

 

 

 

 

 

Cos de fum Schiedel Rondo

 

Ca si componente, are tub de calitate din samota si izolatie termica ventilata pentru protectie impotriva umezelii si condensului acid. Exteriorul din mantale prefabricate de beton il face sa fie usor si rapid de montat. 

 

Ideal pentru evacuarea cu tiraj natural a fumului si gazelor de ardere ce au temperatura cuprinsa intre 190 si 400 grade.

 

Ca si accesorii, este dotat cu colector de condens, usita de curatare, deflector, placi frontale cu coltare.

 

Dimensiuni exterioare: 38 x 38 cm, tipodimensiunea ø20 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

Cos de fum Schiedel Quadro

 

Conceput special pentru blocuri de locuinte cu locatari multipli. Chiar daca acestia sunt dispusi la etaje diferite, cosul de fum Schiedel Quadro poate determina costurile pentru fiecare beneficiar in parte. In plus se diminueaza costurile pentru evacuare. 

 

Gazele se emana deasupra nivelului acoperisurilor, pentru siguranta.

 

Prevazut cu doua canale coaxiale distincte, unul pentru fum iar celalalt pentru aerul de combustie.

Montajul se realizeaza usor si nu necesita reapartii ulterioare.

 

Partile componente ale acestui cos de fum sunt, tubulatura de samota tip Schiedel, mantale prefabricate din beton si accesorii: piatra soclu, piese de racordare, usita de curatare, con de evacuare, set de asigurare statica.

 

Cerere de oferta schiedel
×