Regulament

Regulament

Condiții generale:

1. Introducere
Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului WWW.SEMINEE-CLUJNAPOCA.RO, parte a grupului PEFOC.ro, de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând si navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare. 


2. Neangajarea răspunderii
Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor PEFOC.RO SRL

PEFOC.RO SRL nu va acorda nici o garanție referitoare la:
a) evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
b) neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
Astfel PEFOC.RO SRL nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.

2. Marca și dreptul de autor
Dreptul de autor pentru toate informațiile existente pe www.seminee-clujnapoca.ro este deținut de PEFOC.RO SRL sau de afiliații săi. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără acordul expres exprimat de către PEFOC.RO SRL ori de titularul acestui drept.

Toate drepturile sunt rezervate PEFOC.RO SRL.
Este strict interzisă folosirea acestui site în scopul distrugerii sau alterării lui, a conținutului sau a securității acestuia ori pentru discreditarea sau hărțuirea PEFOC.RO SRL sau a afiliaților săi.

PEFOC.RO SRL va aplica toate masurile de securitate tehnică și organizatorică pentru protejarea datelor asupra cărora deține controlul împotriva oricărei situații de manipulare accidentală sau intenționată, pierdere, distrugere sau împotriva accesului unei persoane neautorizate.

3. Obiectivul conținutului site-ului SEMINEE-CLUJNAPOCA.RO
Obiectivul conținutului Site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte. PEFOC.RO SRL nu poate garanta însa, că prezentele pagini nu conțin erori, și asigură că depune tot efortul pentru realizare unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.
Orice persoană care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze PEFOC.RO SRL printr-unul din mijloacele de contact prezente pe acest Site, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauză cât și asupra condițiilor contractuale, taxelor, tarifelor și informațiilor tehnice sau de altă natură.

4.Confidențialitate
Datele personale introduse de către utilizator pe WWW.SEMINEE-CLUJNAPOCA.RO vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de comandă sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anunțarea promoțiilor în curs etc, iar acestea nu vor fi furnizate sau vândute unei terțe părți.
WWW.SEMINEE-CLUJNAPOCA.RO nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit.

5. Informații pentru utilizatori (vizitatori)
Ca utilizator (vizitator) aveți următoarele responsabilități:
- să furnizați date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră, așa cum este cerut de formularul de înregistrare atunci când este cazul;
- să mențineți și înnoiți, atunci când situația o cere, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte și complete.
Totodată vă asumați obligativitatea de a nu face următoarele:
- să publicați materiale care contin viruși sau alte programe cu intenția de a distruge acest sistem cât și orice sistem sau informație;
- să publicați material cu drept de autor, dacă nu sunteți autorul sau dacă nu aveți permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
- să publicați materiale obscene, defăimătoare, de amenințare sau răuvoitoare față de un alt utilizator, persoană fizică sau juridică, materiale ori informații prohibite de prevederile legale în vigoare;
- să publicați o imagine sau o afirmație care contravine normelor legale în vigoare incidente.
În caz de nerespectare a acestor condiții, PEFOC.RO SRL și afiliații săi se disociază de autorul acestora, va șterge informațiile respective și poate acționa pe cale legală.

6. Modificări ale politicii de confidențialitate
Modificări ale prezentei politici de confidențialitate ce vor apărea pe parcurs vor fi publicate în această pagină web fără a vă informa anterior.

"Termeni și Condiții" constituie, în întregime, un acord încheiat între dumneavoastră și PEFOC.RO SRL în privința utilizării site-ului WWW.SEMINEE-CLUJNAPOCA.RO.

PEFOC.RO SRL își rezervă dreptul de a revizui și aduce la zi aceste reguli în orice moment, fără o anunțare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor.