Seminee Electrice

Gama de modele de seminee electrice moderne 3D cu reduceri de pret atractive!

Obține o ambianta placuta si un plus de caldura la consum redus. Cu afisajul 3D LED, telecomanda, timer, termostat digital si panou de control incorporat, semineele electrice 3D sunt solutia ideala daca vrei mai multa caldura intr-o ambianta deosebita. Modelele noastre moderne marca TAGU sunt economice, ieftine ca intretinere, cu design contemporan si posibilitate de incalzire a incaperii cu ajutorul unei aeroterme incorporate in focar, precum si cu posibilitate de sunet care sa imite troznetul focului. Atmosfera pe care o creaza un astfel de semineu pe curent este deosebita!

Avem o gama variata de dimensiuni, modele si culori si credem ca semineele electrice 3D sunt ceea ce aveti nevoie pentru casa dumneavoastra sau pentru apartament, cu livrare in Cluj-Napoca si imprejurimi!

Filtreaza
Model  
Culoare  
Tehnologie  
Brand  
Reseteaza formularul de cautare

Cand e rentabila achizitionarea unui semineu electric?
 

 

 

 

Achizitionarea unui semineu electric nu reprezinta varianta potrivita pentru oricine! Cu toate ca aceste modele de seminee moderne vin cu niste beneficii importante si multe pot fi gasit la reduceri, este necesar sa mentionam ca exista si unele dezavantaje, valori energetice si de randament si caracteristici proprii. Asadar, pentru a oferi cat mai multa claritate, iata care sunt beneficiile achizitionarii unui semineu electric in apartament:
 

 

- Este solutia ideala daca preferi sa nu aloci o suma mare de bani achizitionarii unui element decorativ, fie ca vorbim de pretul achizitiei cat si de mentenanta ulterioara (intretinere, alimentare). Asadar, daca pui accent doar pe design, semineul electric reprezinta cea mai buna alegere!

 


 

- Cum am mentionat si anterior, semineul electric amplifica aspectul estetic al interiorului unei incaperi, flacara luminoasa dand impresia unui semineu clasic datorita tehnologiei LED avansata! Astfel, spatiul va obtine o ambianta superior placuta si tu te poti bucura chiar si de sunetul lemnelor arzande pe fundal in unele cazuri!

 

- Este o varianta perfecta daca pui accent pe spatiul liber, semineul electric fiind un dispozitiv compact si mobil, cu afisat 3D ! Gama de seminee electrice a fost proiectata astfel incat dispozitivele sa poata fi mutate in mod facil dintr-o camera in alta, fiind necesara doar amplasarea in preajma unui prize electrice! Prin urmare, daca te decizi sa modifici design-ul unei incaperi iar semineul nu se mai incradreaza in noul design, ai posibilitatea de a-l amplasa in alta incapere, lucru valabil si daca se iveste situatia de a te muta intr-o locuinta noua.

 

Reprezinta dispozitivul modern ideal atunci cand vrei sa sporesti confortul termic cu 2-3ºC. Astfel, in cazul in care caloriferul prezent in incapere nu reuseste sa ofere caldura necesara, termostatul la seminee electrice iti va permite sa ridici temperatura camerei intr-un mod simplu si foarte rapid.

 

Este o sursa potrivita de caldura atunci cand temperatura de afara este prea ridicata pentru a porni centrala termica dar prea scazuta pentru confortul tau termic! Prin urmare, ai posibilitatea de a seta temperatura ambientala pe care ti-o doresti iar semineul electric va oferi caldura necesara pentru incalzirea spatiului in care este amplasat, aeroterma oprindu-se din functionare in momentul in care temperatura din camera a ajuns la nivelul setat de catre tine!

 

Reprezinta un dispozitiv ideal atunci cand pui pe primul loc siguranta caminului, copiilor si animalelor! Astfel, te poti bucura de aspectul focului din semineu si nu trebuie sa iti faci griji in legatura cu sanatatea si siguranta copiilor, sau animalelor de companie daca este cazul! Semineul electric prezinta avantajul de a te bucura de o flacara ultra-realistica, in siguranta si fara a supune la risc viata celor mici sau a animalelor.

 

 

Este cea mai potrivita sursa care genereaza caldura in mod instant! Prin urmare, atunci cand decizi sa petreci timp la cabana sau la o casa de vacanta iar aceasta trebuie incalzita rapid, semineul electric ofera posibilitatea asigurarii confortului termic intr-o camera de zi intr-un timp foarte scurt!

 

Dispozitivul ideal daca pui accent pe confort! De ce? Pentru ca intreg procesul de utilizare a unui semineu electric este unul facil: il amplasezi, il conectezi la sursa de curent si apesi pe butonul telecomenzii! Pe langa asta, ofera posibilitatea setarii din telecomanda atat a treptelor luminozitatii flacarii, temperaturii dorite, cat si programarii functionarii si altor tipuri de reglaje! Ai auzit vreodata de o solutie mai confortabila?

 

Este cea mai buna alegere daca doresti sa te bucuri de valoarea unui dispozitiv pana in momentul revanzarii! Asadar, daca iti doresti ceva nou sau te decizi sa renunti la semineul electric, tot ce trebuie sa faci este sa il scoti din priza si sa il oferi spre vanzare! Semineele electrice moderne au capacitatea de a-si pastra valoarea de-a lungul timpului, chiar si daca acesta a fost folosit zi de zi, comparativ cu un dispozitiv care functioneaza pe baza de combustibil lemnos, gaz sau peleti! Proprietatea de a-si pastra valoarea se datoreaza in principiu celor doua elemente care compun intregul semineu: ecranul electric si rama decorativa semineu (lemn sau MDF).

 

Reprezinta solutia perfecta daca nu doresti incalzirea intregii locuinte. Prin urmare, daca nu doresti sa pornesti centrala termica sau sa aprinzi focul intr-un semineu clasic doar pentru a asigura confortul termic intr-o singura camera, semineul electric are capacitatea de a mentine o anumita temperatura in incaperea respectiva!

 

 

Prezinta beneficiul de a putea fi incorporat oriunde (de perete, rigips sau mobilier) sau de a fi amplasat pe colt ! Un astfel de dispozitiv iti permite incastrarea in orice perete, zid, panou gips-carton, indiferent de distanta fata de alte obiecte pozitionate in jurul lui, un lucru care ar fi imposibil in cazul unui semineu clasic!

 

Ofera posibilitatea de a fi utilizat chiar si in anotimpurile calduroase! Daca preferi sa te bucuri de frumusetea focului care arde pe ecranul electric dar fara caldura caracteristica arderii traditionale, tot ce trebuie sa faci este sa setezi dispozitivul pe modul de flacara luminoasa fara incalzire si poti admira focul si pe timpul verii!

 

Este varianta perfecta daca esti in cautarea unui semineu cu posibilitate sunet, reglabil! In momentele in care trebuie sa te concentrezi asupra unor lucruri si ai nevoie de liniste completa, poti folosi functia de flacara luminoasa iar semineul nu va emite niciun fel de sunet! Pe langa asta, atunci cand vrei ca sunetul lemnelor arzande sa se auda pe fundal, poti achizitiona un modul de sunet care imita perfect atat de mult indragitul sunet specific troznitului lemnelor in foc! Asadar, semineul electric iti ofera avantajul de a controla sunetul dupa cum iti doresti!

 

Permite montarea rapida si eficienta, chiar de catre tine! Asadar, nu va necesita costuri suplimentare, manopere sau un meserias, intregul proces de instalare durand doar 25 minute! Vei gasi astfel toate elementele necesare in kitul de instalare care iti ofera de asemenea si toate instructiunile de montaj!

 

Iti ofera posibilitatea de a modifica luminozitatea ,,focului”! Diferit de semineul clasic, traditional, unde arderea are loc simplu iar flacarile sunt constante, semineul electric iti permite reglarea intensitatii flacarii, si, automat, a luminozitatii oferite de semineu in mod rapid! Aceasta functie este ideala mai ales la venirea noptii cand tot ce iti doresti este sa vizionezi doar imitatia jarului mocnind in incapere!

 

Este dispozitivul perfect pentru persoanele care pun accent pe protejarea mediului inconjurator! Semineul electric nu emite fum sau miros, nu are evacuare, nu polueaza in niciun mod atmosfera, fiind o solutie benefica atat pentru mediu cat si pentru camin si familia ta!

 


Un lucru pe care l-am observat dintre toate beneficiile prezentate mai sus dar si din experienta noastra cu dispozitivele termice este dat de elementul care influenteaza intr-o masura considerabila decizia achizitionarii unui semineu electric, mai exact costurile ulterioare cumpararii. De cele mai multe ori, semineul electric reprezinta dispozitivul ideal pentru o casa si amenajare living dar exista si exceptii!


Prin urmare, care sunt costurile implicate in achizitionarea unui semineu? Costurile sunt influentate de cat de des este folosit semineul si in ce mod!
 

In cazul in care utilizezi doar functia luminoasa pentru design si aspectul camerei, atunci consumul va fi unul mic, aproape inexistent si care poate fi chiar mai redus decat al unui bec LED, adica 1 LEU/ luna!

Totusi, daca semineul este utilizat si cu incalzire, consumul va fi marit considerabil, acesta avand posibilitatea de a ajunge pana la cateva zeci de lei pe luna, pentru un spatiu restrans si pentru un timp redus de utilizare!

Asadar, semineul electric este cea mai profitabila optiune atunci cand este folosit ca o sursa secundara, decorativa si cand este utilizat ocazional pentru a asigura confortul termic pentru o parte din intregul camin!