Focar semineu de 16kw cu pereti grosi din fonta si con inalt, ceea ce duce la dezvoltarea unei puteri calorice mari. Este dotat cu clapeta de tiraj si posibilitate de admisie a aerului din exterior.

Transportul este gratuit in intreaga tara!

Z160

2763 lei
2473, 00 Lei
16 Kw (140-160 mp)
21 kw
Fonta
Standard
Standard
150 Kg
200 mm
500 mm
Gri
355 C
76 %
Posibilitate admisie aer exterior
A
5 ani

Utilizarea la maxim a energiei

 

Datorita lamelelor radiante din fonta se obtine maximul de caldura, acestea fiind amplasate in cantitate foarte mare pe toti peretii exterior ai focarului.

Prin amplasarea deflectorului in conul focarului traseul fumului spre evacuare va fi extins, astfel se obtine un schimb termic mai bun.

Eficienta crescuta a focarului cu ajutorul controlului manual amplasat in partea inferioara, avand un control mai precis asupra procesului de ardere.

Pentru a impiedica solicitarea la maxim a focarului si pentru un consum cat mai scazut de lemne, focarul este echipat cu clapeta de control.

 

Siguranta la nivel inalt

 

Focar dotat cu sticla ceramica rezistenta la temperature inalte de pana la 800 grade Celsius.

Multumita opritorului de lemne decorative, ajuta la mentinerea curateniei si protejeaza impotriva caderii lemnelor si a cenusei.

 

 

Durata lunga de viata – peretii focarului este construit din fonta calitativa superioara clasa 200 si o grosime mare de 8mm.

 

 

Confortabil de utilizat

 

In timpul arderii manerul de deschidere a usii poate fi detasat, astfel se reduce riscul de arsuri in momentul utilizarii.

Cenusa rezultata in urma arderii lemnului se va aduna in cenusarul amplasat sub gratar pentru o indepartare usoara a acesteia.

Mai putine depunderi de funingine datorita sistemului de curatare a sticlei.

 

 

Aspect placut pentru realizarea oricarui tip de semineu modern, clasic, rustic sau contemporan.