Focar semineu de 16kw cu pereti grosi din fonta si con inalt, ceea ce duce la dezvoltarea unei puteri calorice mari. Este dotat cu clapeta de tiraj si posibilitate de admisie a aerului din exterior.

Transportul este gratuit in intreaga tara!

Z160

4030 lei
3620, 00 Lei
15 Kw (120-150 mp)
18 kw
80 %
A
Standard
Fonta
Standard
Standard
527x371 mm
200 mm
≥ 800 cm2
≥ 1000 cm2
lemn esenta tare (umiditate max ≤ 20%)
500 mm
300 C
150 Kg
Antracit
5 ani
- sticla ceramica speciala care rezista fara probleme la temperaturi foarte ridicate
- Fonta de calitate superioara clasa 200 de minim 8mm grosime
- optional focarul poate fi racordat la aerul din exterior
- Clapeta de tiraj pentru un consum scazut de lemne si penru a impedica suprasolicitarea focarului
- Cenusar pentru o curatare facila
- Deflector pentru extinderea traseului fumului si imbunatatirea schimbului termic
Acest focar dispune de un con inalt si de lamele radiante pe toti peretii acestuia, pentru a creste eficienta focarului prin marirea suprafetei de contact cu aerul si a prelungirii traseului gazelor de evacuare. Acesta este cel mai apreciat focar din catalogul nostru, datorita deschiderii generoase si a raportului foarte bun calitate-pret.

Utilizarea la maxim a energiei

 

Datorita lamelelor radiante din fonta se obtine maximul de caldura, acestea fiind amplasate in cantitate foarte mare pe toti peretii exterior ai focarului.

Prin amplasarea deflectorului in conul focarului traseul fumului spre evacuare va fi extins, astfel se obtine un schimb termic mai bun.

Eficienta crescuta a focarului cu ajutorul controlului manual amplasat in partea inferioara, avand un control mai precis asupra procesului de ardere.

Pentru a impiedica solicitarea la maxim a focarului si pentru un consum cat mai scazut de lemne, focarul este echipat cu clapeta de control.

 

Siguranta la nivel inalt

 

Focar dotat cu sticla ceramica rezistenta la temperature inalte de pana la 800 grade Celsius.

Multumita opritorului de lemne decorative, ajuta la mentinerea curateniei si protejeaza impotriva caderii lemnelor si a cenusei.

 

 

Durata lunga de viata – peretii focarului este construit din fonta calitativa superioara clasa 200 si o grosime mare de 8mm.

 

 

Confortabil de utilizat

 

In timpul arderii manerul de deschidere a usii poate fi detasat, astfel se reduce riscul de arsuri in momentul utilizarii.

Cenusa rezultata in urma arderii lemnului se va aduna in cenusarul amplasat sub gratar pentru o indepartare usoara a acesteia.

Mai putine depunderi de funingine datorita sistemului de curatare a sticlei.

 

 

Aspect placut pentru realizarea oricarui tip de semineu modern, clasic, rustic sau contemporan.