Focar de 14 kw fabricat din otel refractar si captusit cu samota, ideal pentru un semineu cu design deosebit. Are un randament crescut de 82%, admisie dubla si sticla termorezistenta. 

Transportul este gratuit in intreaga tara!

N130

7540 lei
7160, 00 Lei
14 Kw (120-140 mp)
16 kw
81 %
A
BImSchV 2 (Germania), Art. 15a B-VG (Austria)
Tripla combustie
Otel + Samota Pro
Standard
Standard
760x612 mm
200 mm
≥ 700 cm2
≥ 900 cm2
lemn esenta tare (umiditate max ≤ 20%)
400 mm
240 C
178 Kg
Negru
5 ani
- sticla decorativa grafitata (contur negru) care ofera un aspect modern si elegant
- Captusit la interior cu samota, cu densitate mare, si rezistenta termica de pana la 1000grC. Rezistenta mecanica mare, datorita procesului de uscare urmat de cel de ardere.
- Otel refractar de inalta calitate cu o compozitie ridicata de carbon pentru o rezistenta ridicata la temperaturi inalte
- Ardere pe vatra pentru reziduri de cenusa cat mai scazute
- Picioare reglabile pentru ajustare, pozitionare si fixare optima
- Deflector pentru extinderea traseului fumului si imbunatatirea schimbului termic
- Dotat cu admisie din exterior si interior
Datorita arderii pe vatra si a formei hexagonale a acestuia, rezulta o ardere mai ampla si reziduri de cenusa scazute, si de asemenea o camera de combustie mai curata. Reglarea aerului se face cu ajutorul unui singur regulator pentru a impiedica o utilizare necorespunzatoare. Focarul este echipat cu racord reglabil la 360 grade, pentru a facilita racordarea acestuia la cosul de fum. Focarul vine si cu posibilitatea de a schimba directia de deschidere a usii acestuia, pentru a beneficia de o deschidere confortabila indiferent de locul unde este amplasat.

Atentie la detalii si parametrii tehnici foarte buni

 

Sistem de tripla combustie a focarului: arderea primara directionata pe partea frontrala a vatrei; arderea secundara amplasata pe partea din spate a vatrei. In plus a fost aplicat sistemul de curatare a sticlei cu aer (perdea de aer).

 

Sticla decorativa grafitata cu aspect modern si elegant, largind vizual partea frontal a focarului. Sticla este termorezistent rezistand la temperaturi de pana la 800 garde Celsius.

 

Pentru o ardere cat mai completa si mai putine reziduuri de cenusa, procesul de ardere se desfasoara pe vatra, fara gratar. Energia termica obtinuta din lemn de foc este exploatata la maxim.

 

Usor de montat datorita picioarelor reglabile si a conului de evacuare din fonta reglabil la 360 grade Celsius.

 

Posibilitatea de a schimba directia de deschidere a usii de la o deschidere standard in dreapta cu o deschidere din stanga.

 

Datorita formei hexagonale, camera de combustie este mai curata.

 

Focarul este echipat cu racord pentru admisie a aerului din exterior de fi 125mm.

 

Reglarea aerului se realizeaza cu usurinta prin actionarea unui singur regulator care impiedica o utilizare necorespunzatoare.

 

Un schimb termic mai bun, datorita deflectorului amplasat in conul focarului pentru a extinde traseul fumului spre evacuare.

 

Datorita captuselii de Accumote ( samota) din interiorul camerei de ardere, se realizeaza o eficienta mai buna a porcesului de ardere si mentinerea temperaturii pentru un timp mai indelungat.

 

Usa si incinta focarului sunt realizate din otel refractar de inalta calitate folosit in productie cu o compozitie ridicata de carbon, avand o rezistenta ridicata la temperaturile inalte.

 

Multumita sudurilor solide realizate intr-un ecran protector cu gaze nobile sunt etansari perfecte.

 

Sistem special de inchidere rapida a usii cu click, elegant si confortabil.

 

Garantia 5 ani.