Focarul este ideal pentru constructia unui semineu modern sau clasic. Cu o putere de 12.5 kw, poate incalzi suprafete cu un volum mare, de pana la 100 mp.

N100 Deschidere Verticala

7531 lei
6980, 00 Lei
10 Kw (80-100 mp)
12.5 kw
Otel + Samota Pro
Verticala
Standard
219 Kg
200 mm
350 mm
255 C
80 %
Admisie dubla
A
5 ani

Parametrii excelenti si atentie la detalii

 

Pentru o ardere cat mai completa si mai putine reziduuri de cenusa, procesul de ardere se desfasoara pe vatra. Energia termica obtinuta din lemn de foc este exploatata la maxim.

 

Sistem de tripla combustie a focarului: arderea primara directionata pe partea frontala a vatrei; arderea secundara amplasata pe partea din spate a vatrei. De asemenea a fost aplicat sistemul de curatare a sticlei cu aer ( perdea de aer).

 

Sticla decorativa grafitata cu aspect modern si elegant, largind vizual partea frontala a focarului, si o rezistenta de pana la 800 grade Celsius.

 

Sistem special deschidere verticala stil lift, dar pentru curatare usa poate fi deschisa si standard ( orizontal).

 

Datorita picioarelor reglabile si a conului de evacuare din fonta reglabil la 360 grade Celsius, este mai usor de montat.

 

Prin actionarea unui singur regulator reglarea aerului se face cu usurinta, impiedicand o utilizare necorspaunzatoare.

 

Datorita formei hexagonale camera de combustie este mai curata.

 

Focarul este dotat cu racord pentru admisie a aerului din exterior de fi 125mm.

 

Pentru o rezistenta ridicata la temperaturi inalte, incinta focarului si usa din otel refractar s-a fost folosit in productie o compozitie mai ridicata de carbon.

 

Schimb termic mai bun multumita defectorului amplasat in conul focarului pentru a extinde traseul fumului spre evacuare.

 

Cu ajutorul captuselii de Accumote ( samota) din interiorul camerei de ardere, creste eficienta procesului de ardere si mentinerea temperaturii pentru un timp mai indelungat.

 

Etansari perfecte multumita sudurilor solide realizate intr-un ecran protector cu gaze nobile.

 

Garantie 5 ani.