Focarul este realizat dintr-un interior captusit cu samota, ceea ce asigura un randament crescut, de pana la 83%. In timpul arderii lemnului se recomanda usa inchisa si ventilatia focarului la un nivel mediu, pentru ca timpul de ardere sa fie unul ridicat.

MBO150 Sticla Dreapta + Deschidere Verticala

9940 lei
9890, 00 Lei
15 Kw (120-150 mp)
19 kw kw
Otel + Samota Pro
Verticala
Sticla dreapta
300 Kg
200 mm
500 mm
245 C
83 %
Admisie dubla
A+
5 ani

Construit cu atentie la detalii, pentru a functiona la parametri tehnici excelenti

 

Focar de semineu dotat cu usa glisanta, un sistem de deschidere pe verticala pentru a fi mai confortabil in utilizare. Usa poate fi deschisa si orizontal pentru curatarea acesteia.

 

Prevazut cu schimbator de caldura amplasat in con, pentru a mari suprafata de recuperare a caldurii si a reduce temperatura gazelor de evacuare. Astfel se determina eficienta si puterea dispozitivului.

 

Dotat cu deflector dublu pentru a prelungi traseul fumului spre evacuare.

 

Focarul beneficiaza de sistem de tripla combustie: ardere primara directionata spre partea frontala; ardere secundara cu aer proaspat adus prin orificiile de pe peretele din spate; sistem de curatare a sticlei cu o “perdea” de aer din exterior preincalzit.

 

Arderea se realizeaza pe vatra pentru un proces cat mai complet, cu mai putine reziduuri de cenusa. Astfel se exploateaza la maxim energia termica obtinuta din lemnul de foc.

 

Captuseala de samota din interior determina un proces de ardere mai eficient, o sticla mai curata si mentinerea temperaturii pentru un timp mai indelungat.

 

Dotat cu racord de admisie al aerului din exterior, cu diametrul de 125 mm.

 

Design elegant si modern, avand sticla decorativa rezistenta la temperaturi inalte ce largeste vizual partea frontala a focarului.

 

Incinta si usa sunt fabricate din otel refractar dintr-o compozitie ridicata de carbon, de calitate inalta si foarte rezistent la temperaturi mari.

 

Focarul este prevazut cu picioare reglabile pentru un montaj mai facil si con de evacuare reglabil la 360 grade.

 

Prevazut cu un regulator pentru a utiliza corespunzator sistemul de reglare a aerului.

 

Etansari perfecte datorita sudurilor solide realizate într-un ecran protector cu gaze nobile.

 

Garantie timp de 5 ani de zile.