Fiind dotat cu sistem de recuperare integrat in conul acestuia, focarul MBA 170 incalzeste intreaga locuinta la un randament bun, cu usa glisanta si deschidere mare pentru un plus de design.

MBA170 STICLA STANGA + DESCHIDERE VERTICALA

12690 lei
11990, 00 Lei
18 Kw (150-180 mp)
21 kw
80 %
A
BImSchV 2 (Germania), Art. 15a B-VG (Austria)
Tripla combustie
Otel + Samota Pro
Verticala
Sticla stanga
782x446x498 mm
200 mm
≥ 800 cm2
≥ 1000 cm2
lemn esenta tare (umiditate max ≤ 20%)
50 mm
250 C
309 Kg
Gri
5 ani
- sticla decorativa grafitata (contur negru) care ofera un aspect modern si elegant
- Captusit la interior cu samota, cu densitate mare, si rezistenta termica de pana la 1000grC. Rezistenta mecanica mare, datorita procesului de uscare urmat de cel de ardere.
- Otel refractar de inalta calitate cu o compozitie ridicata de carbon pentru o rezistenta ridicata la temperaturi inalte
- Prevazut cu tevi, in conul focarului, pentru recuperarea suplimentara a caldurii din gazele de evacuare
- Ardere pe vatra pentru reziduri de cenusa cat mai scazute
- Picioare reglabile pentru ajustare, pozitionare si fixare optima
- Deflector pentru extinderea traseului fumului si imbunatatirea schimbului termic
- Dotat cu admisie din exterior si interior
Focar cu sticla pe doua laturi, cu deschidere vericala, prin glisarea usii, oferind un plus de confort acestuia. Usa este prevazuta si cu deschidere standard, orizontala, pentru o curatare usoara a sticlei. Focarul este dotat cu racord reglabil la 360 grade, pentru a facilita racordarea acestuia la cosul de fum. Datorita samotei pro din interior si a sistemului de ardere pe vatra, procesul de ardere al lemnului este mult mai amplu, rezulatand reziduri de cenusa reduse. Pentru o eficienta crescuta, focarul este echipat la nivelul conului cu sistem de recuperare a caldurii, compus din tevi orizontale ce preiau din caldura gazelor de evacuare.

Construit cu atentie la detalii, pentru a functiona la parametri tehnici excelenti

 

Focar de semineu dotat cu usa glisanta, un sistem de deschidere pe verticala pentru a fi mai confortabil in utilizare. Usa poate fi deschisa si orizontal pentru curatarea acesteia.

 

Prevazut cu schimbator de caldura amplasat in con, pentru a mari suprafata de recuperare a caldurii si a reduce temperatura gazelor de evacuare. Astfel se determina eficienta si puterea dispozitivului.

 

Dotat cu deflector dublu pentru a prelungi traseul fumului spre evacuare.

 

Focarul beneficiaza de sistem de tripla combustie: ardere primara directionata spre partea frontala; ardere secundara cu aer proaspat adus prin orificiile de pe peretele din spate; sistem de curatare a sticlei cu o “perdea” de aer din exterior preincalzit.

 

Arderea se realizeaza pe vatra pentru un proces cat mai complet, cu mai putine reziduuri de cenusa. Astfel se exploateaza la maxim energia termica obtinuta din lemnul de foc.

 

Captuseala de samota din interior determina un proces de ardere mai eficient, o sticla mai curata si mentinerea temperaturii pentru un timp mai indelungat.

 

Dotat cu racord de admisie al aerului din exterior, cu diametrul de 125 mm.

 

Design elegant si modern, avand sticla decorativa rezistenta la temperaturi inalte ce largeste vizual partea frontala a focarului.

 

Incinta si usa sunt fabricate din otel refractar dintr-o compozitie ridicata de carbon, de calitate inalta si foarte rezistent la temperaturi mari.

 

Focarul este prevazut cu picioare reglabile pentru un montaj mai facil si con de evacuare reglabil la 360 grade.

 

Prevazut cu un regulator pentru a utiliza corespunzator sistemul de reglare a aerului.

 

Etansari perfecte datorita sudurilor solide realizate într-un ecran protector cu gaze nobile.

 

Garantie timp de 5 ani de zile.