Un focar de semineu realizat din otel cu interior captusit cu samota cu tripla combustie. Bucurati-va de eficienta mai mare si facturi mai mici la incalzire.

LUCY 15

7358, 00 Lei
15 Kw (120-150 mp)
18,5 kw
81 %
A
BImSchV 2 (Germania), Art. 15a B-VG (Austria)
Tripla combustie
Otel + Samota Pro
Standard
Standard
760x590 mm
200 mm
≥ 700 cm2
≥ 900 cm2
lemn esenta tare (umiditate max ≤ 20%)
400 mm
263 C
205 Kg
Gri
5 ani
- sticla decorativa grafitata (contur negru) care ofera un aspect modern si elegant
- Captusit la interior cu samota, cu densitate mare, si rezistenta termica de pana la 1000grC. Rezistenta mecanica mare, datorita procesului de uscare urmat de cel de ardere.
- Otel refractar de inalta calitate cu o compozitie ridicata de carbon pentru o rezistenta ridicata la temperaturi inalte
- Cenusar pentru o curatare facila
- Picioare reglabile pentru ajustare, pozitionare si fixare optima
- Deflector pentru extinderea traseului fumului si imbunatatirea schimbului termic
- Dotat cu admisie din exterior si interior
Datorita samotei pro din dotare si a sistemului de tripla combustie, procesul de ardere a lemnului este mai eficient, astfel rezidurile rezultate sunt mai reduse iar sticla mai curata. Reglarea aerului se face cu ajutorul unui singur regulator pentru a impiedica o utilizare necorespunzatoare. Focarul este echipat cu un con de evacuare din fonta, reglabil la 360 grade, pentru a facilita racordarea acestuia la cosul de fum.

Un aspect modern si elegant, fiind o solutie optima ce asigura economii de energie

 

Sistem de tripla combustie arderea primara directionata pe partea frontala a vatrei; arderea secundara se face tot cu aer proaspat adus prin ajutorul orificiilor amplasate pe peretele din spate a camerei de ardere. In plus a fost aplicat sistemul de curatare a sticlei cu aer proaspat din exterior preincalzit (perdea de aer).

 

Sticla decorative grafitata termorezistenta rezistand la temperaturi de pana la 800 ° C , aspect modern si elegant, largind vizual partea frontal a focarului.

 

Focarul este dotat cu gratar si sertar generos amplasat in vatra pentru colectarea cenusei.

 

Sticla mai curata si mentinerea temperaturii pentru un timp mai indelungat, datorita captuselii de Accumote (samota) din interiorul camerei de ardere.

 

Datorita picioarelor reglabile este usor de montat si a conului de evacuare din fonta reglabila la 360° C.

 

Focarul este prevazut cu record pentru admisia aerului din exterior de fi 125mm.

 

Pentru o a impiedica o utilizare necorespunzatoare, reglarea aerului se face doar prin actionarea unui singur regulator.

 

Pentru o rezistenta ridicata la temperature inalte, incinta focarului si usa sunt fabricate din otel refractar de inalta calitate, folosit in productie cu o compozitie ridicata de carbon.

 

Un schimb termic mai bun multumita deflectorului amplasat in conul focarului pentru a extinde traseul fumului spre evacuare.

 

Etansari perfecte datorita sudurilor solide realizate intr-un ecran protector cu gaze nobile.

 

Maner elegant si confortabil de deschidere a usii.

 

Garantie de 5 ani.