Focar de dimensiuni medii din fonta, cu aspect frontal larg, pentru construirea de seminee clasice sau moderne, incalzind suprafete de pana la 80 mp.

LUCY 14

6077, 00 Lei
14 Kw (120-140 mp)
17 kw
Otel + Samota Pro
Standard
Standard
182 Kg
200 mm
400 mm
265 C
81 %
Admisie dubla
A
5 ani

Un aspect modern si elegant, fiind o solutie optima ce asigura economii de energie

 

Sistem de tripla combustie arderea primara directionata pe partea frontala a vatrei; arderea secundara se face tot cu aer proaspat adus prin ajutorul orificiilor amplasate pe peretele din spate a camerei de ardere. In plus a fost aplicat sistemul de curatare a sticlei cu aer proaspat din exterior preincalzit (perdea de aer).

 

Sticla decorative grafitata termorezistenta rezistand la temperaturi de pana la 800 ° C , aspect modern si elegant, largind vizual partea frontal a focarului.

 

Focarul este dotat cu gratar si sertar generos amplasat in vatra pentru colectarea cenusei.

 

Sticla mai curata si mentinerea temperaturii pentru un timp mai indelungat, datorita captuselii de Accumote (samota) din interiorul camerei de ardere.

 

Datorita picioarelor reglabile este usor de montat si a conului de evacuare din fonta reglabila la 360° C.

 

Focarul este prevazut cu record pentru admisia aerului din exterior de fi 125mm.

 

Pentru o a impiedica o utilizare necorespunzatoare, reglarea aerului se face doar prin actionarea unui singur regulator.

 

Pentru o rezistenta ridicata la temperature inalte, incinta focarului si usa sunt fabricate din otel refractar de inalta calitate, folosit in productie cu o compozitie ridicata de carbon.

 

Un schimb termic mai bun multumita deflectorului amplasat in conul focarului pentru a extinde traseul fumului spre evacuare.

 

Etansari perfecte datorita sudurilor solide realizate intr-un ecran protector cu gaze nobile.

 

Maner elegant si confortabil de deschidere a usii.

 

Garantie de 5 ani.