Focar de 80 kw tip turn, cu 3 laturi de sticla si aspect modern, captusit cu samota, pentru suprafete intre 60 si 80mp, dotat cu doua reglaje de aer si admisie a aerului din exterior.

Transport gratuit!

BK80 Sticla Stanga + Dreapta

5770 lei
5480, 00 Lei
8 Kw (60-80 mp)
11 kw
78 %
A
BImSchV 2 (Germania)
Dubla combustie
Otel + Samota
Standard
3-4 laturi sticla
535x406x133 mm
160 mm
≥ 500 cm2
≥ 700 cm2
lemn esenta tare (umiditate max ≤ 20%)
300 mm
285 C
121 Kg
Negru
5 ani
- sticla ceramica speciala care rezista fara probleme la temperaturi foarte ridicate
- Captusala interioara TERMOTEC, material ce acumuleaza si ridica temperatura in interiorul focarului pentru o ardere mai eficienta
- Otel refractar de inalta calitate cu o compozitie ridicata de carbon pentru o rezistenta ridicata la temperaturi inalte
- Cenusar pentru o curatare facila
- Picioare reglabile pentru ajustare, pozitionare si fixare optima
- Deflector pentru extinderea traseului fumului si imbunatatirea schimbului termic
- Dotat cu admisie din exterior si interior
Datorita samotei din dotare si a sistemului de dubla combustie, procesul de ardere al lemnului este mai complet, rezultand reziduri mai putine de cenusa. Focarul nu este pretentios in ceea ce priveste cosul de fum, avand evacuare cu diametru de dimensiune mai mica. Pe conul acestuia este amplasat un racord detasabil, care se poate roti la 360 de grade, ce faciliteaza racordarea focarului la cosul de fum atat la 180 cat si la 90 de grade.

 

Focarul este dotat cu gratar si cenusar generos amplasat in vatra pentru colectarea cenusei.

 

Mentinerea temperaturii pentru un timp mai indelungat si eficienta procesului de ardere mai buna, datorita captuselii de samota din interiorul camerei de ardere.

 

Sistem de dubla combustie  cu aer secundar preincalzit din exterior. Perdea de aer cu reglaj suplimentar deasupra usii pentru cat mai putine depuneri de cenusa pe sticla.

 

Rezistenta  mare la temperaturi inalte datorita compozitiei ridicate de carbon, incinta focarului si usa realizate din otel refractar de inalta calitate.

 

Etansari perfecte multimita sudurilor solide realizate intr-un ecran protector de gaze nobile.

 

Focarul este dotat cu racord pentru admisia aerului din exterior de fi 125mm.

 

Picioare reglabile pentru a putea fi inaltat usor.

 

Deflectorul este amplasat in conul focarului pentru a extinde traseul fumului spre evacuare, astfel se obtine un schimb termic mai bun.

 

Garantie 5 ani.