Focar de 12kw cu posibilitate de admisie a aerului din exterior si doua admisii cu reglaj de aer pe usa, ceea ce duce la un randament crescut. Interiorul este samotat.

Transport gratuit in intreaga tara!

BK120

5460 lei
4498, 00 Lei
12 Kw (90-120 mp)
14.5 kw
81 %
A
BImSchV 2 (Germania)
Dubla combustie
Otel + Samota
Standard
Standard
570x372 mm
180 mm
≥ 700 cm2
≥ 900 cm2
lemn esenta tare (umiditate max ≤ 20%)
500 mm
256 C
148 Kg
gri
5 ani
- sticla ceramica speciala care rezista fara probleme la temperaturi foarte ridicate
- Captusala interioara TERMOTEC, material ce acumuleaza si ridica temperatura in interiorul focarului pentru o ardere mai eficienta
- Otel refractar de inalta calitate cu o compozitie ridicata de carbon pentru o rezistenta ridicata la temperaturi inalte
- Cenusar pentru o curatare facila
- Picioare reglabile pentru ajustare, pozitionare si fixare optima
- Deflector pentru extinderea traseului fumului si imbunatatirea schimbului termic
- Dotat cu admisie din exterior si interior
Datorita samotei din dotare si a sistemului de dubla combustie, procesul de ardere al lemnului este mai complet, rezultand reziduri mai putine de cenusa. Focarul nu este pretentios in ce priveste cosul de fum, avand evacuare cu diametru de dimensiune mai mica. Pe conul acestuia este amplasat un racord detasabil, care se poate roti la 360 de grade, ce faciliteaza racordarea focarului la cosul de fum atat la 180 cat si la 90 de grade.

 

Focarul este dotat cu gratar si cenusar generos amplasat in vatra pentru colectarea cenusei.

 

Mentinerea temperaturii pentru un timp mai indelungat si eficienta procesului de ardere mai buna, datorita captuselii de samota din interiorul camerei de ardere.

 

Sistem de dubla combustie  cu aer secundar preincalzit din exterior. Perdea de aer cu reglaj suplimentar deasupra usii pentru cat mai putine depuneri de cenusa pe sticla.

 

Rezistenta mare la temperaturi inalte datorita compozitiei ridicate de carbon, incinta focarului si usa realizate din otel refractar de inalta calitate.

 

Etansari perfecte multimita sudurilor solide realizate intr-un ecran protector de gaze nobile.

 

Focarul este dotat cu racord pentru admisia aerului din exterior de fi 125mm.

 

Picioare reglabile pentru a putea fi inaltat usor.

 

Deflectorul este amplasat in conul focarului pentru a extinde traseul fumului spre evacuare, astfel se obtine un schimb termic mai bun.

 

Garantie 5 ani.