Focar de 15kw, foarte eficient pentru incalzirea suprafetelor de 120-150mp, fabricat din otel rezistent si captusit cu samota.  Este dotat cu clapeta de tiraj si picioare reglabile.

Transportul este gratuit in intreaga tara!

B150

3640, 00 Lei
12 Kw (90-120 mp)
17 kw
Otel + Samota
Standard
Standard
133 Kg
200 mm
500 mm
Gri
370 C
70 %
Admisie dubla
A
5 ani

 

Pentru o ardere cat mai completa si reziduuri de cenusa cat mai scazute, procesul de ardere se desfasoara pe vatra (fara gratar), astfel energia termica obtinuta din lemn de foc este exploatata la maxim.

 

Pentru a impiedica solicitarea la maxim a focarului si pentru a obtine un consum mai scazut de lemne, acesta este echipat cu clapeta de control al tirajului.

 

Focarul este dotat cu racord pentru admisia aerului exterior de fi 125mm.

 

Incinta focarului si usa din otel calitativ prezinta o rezistenta ridicata la temperaturi inalte, datorita compozitiei ridicata de carbon.

 

Mentinerea temperaturii pentru un timp mai indelungat si eficienta procesului de ardere mai buna, datorita captuselii de samota din interiorul camerei de ardere.

 

Sistem de tripla combustie a focarului: arderea primara directionata pe partea frontala a vatrei; arderea secundara se face tot cu aer proaspat adus prin ajutorul orificilor amplasate pe peretele din spate a camerei de ardere. In plus, a fost aplicat sistemul de curatare a sticlei cu aer proaspat din exterior preincalzit (perdea de aer).

 

Multumita deflectorului amplasat in conul focarului se obtine un schimb termic bun, astfel se extinde traseul fumului spre evacuare.

 

Garantie 5 ani.