Focar de 15kw, foarte eficient pentru incalzirea suprafetelor de 120-150mp, fabricat din otel rezistent si captusit cu samota.  Este dotat cu clapeta de tiraj si picioare reglabile.

Transportul este gratuit in intreaga tara!

B150

4400 lei
4098, 00 Lei
12 Kw (90-120 mp)
17 kw
70 %
A
Tripla combustie
Otel + Samota
Standard
Standard
598x354 mm
200 mm
≥ 700 cm2
≥ 900 cm2
lemn esenta tare (umiditate max ≤ 20%)
500 mm
370 C
133 Kg
Gri
5 ani
- Captusala interioara TERMOTEC, material ce acumuleaza si ridica temperatura in interiorul focarului pentru o ardere mai eficienta
- Otel refractar de inalta calitate cu o compozitie ridicata de carbon pentru o rezistenta ridicata la temperaturi inalte
- Clapeta de tiraj pentru un consum scazut de lemne si penru a impedica suprasolicitarea focarului
- Ardere pe vatra pentru reziduri de cenusa cat mai scazute
- Picioare reglabile pentru ajustare, pozitionare si fixare optima
- Deflector pentru extinderea traseului fumului si imbunatatirea schimbului termic
- Dotat cu admisie din exterior si interior
Datorita arderii pe vatra si a sistemului de tripla combustie, arderea lemnului se face cat mai complet, rezultand astfel o cantitate minima de reziduri de cenusa. Focarul este echipat si cu racord pentru admisie aer extern, astfel nu mai este necesar un kit de admisie, racordarea se face direct cu tubulatura izolata.

 

Pentru o ardere cat mai completa si reziduuri de cenusa cat mai scazute, procesul de ardere se desfasoara pe vatra (fara gratar), astfel energia termica obtinuta din lemn de foc este exploatata la maxim.

 

Pentru a impiedica solicitarea la maxim a focarului si pentru a obtine un consum mai scazut de lemne, acesta este echipat cu clapeta de control al tirajului.

 

Focarul este dotat cu racord pentru admisia aerului exterior de fi 125mm.

 

Incinta focarului si usa din otel calitativ prezinta o rezistenta ridicata la temperaturi inalte, datorita compozitiei ridicata de carbon.

 

Mentinerea temperaturii pentru un timp mai indelungat si eficienta procesului de ardere mai buna, datorita captuselii de samota din interiorul camerei de ardere.

 

Sistem de tripla combustie a focarului: arderea primara directionata pe partea frontala a vatrei; arderea secundara se face tot cu aer proaspat adus prin ajutorul orificilor amplasate pe peretele din spate a camerei de ardere. In plus, a fost aplicat sistemul de curatare a sticlei cu aer proaspat din exterior preincalzit (perdea de aer).

 

Multumita deflectorului amplasat in conul focarului se obtine un schimb termic bun, astfel se extinde traseul fumului spre evacuare.

 

Garantie 5 ani.