Focarul de 10kw este ideal pentru o suprafata de 80-100mp si este dotat cu clapeta de tiraj si serpentina de cupru. Modelul A100, realizat din fonta rezistenta clasa 200, are o calitate sporita si un raport bun calitate-pret.

A100 Modern

2349, 00 Lei
10 Kw (80-100 mp)
13 kw
Fonta
Standard
Standard
91 Kg
180 mm
330 mm
Gri
352 C
62 %
Posibilitate admisie aer exterior
5 ani

Design de exceptie

 

Sticla decorativa grafitata pentru un aspect elegant si modern, largind visual partea frontala a focarului.

Maner confortabil si elegant de deschidere a usii.

Aspect deosebit pentru realizarea oricarui tip de semineu in stil modern, clasic, rustic sau contemporan.

 

 

Utilizarea la maxim a energiei

 

Datorita lamelor radiante din fonta amplasate in cantitate mare pe toti pereti exteriori ai focarului realizeaza caldura maxima.

Cu ajutorul deflectorului amplasat in conul focarului traseul fumului spre evacuare va fi extins, obtinand un schimb termic mai bun.

Eficienta crescuta a focarului pentru un control cat mai precis asupra porcesului de ardere, cu ajutorul controlului manual amplasat in partea inferioara.

Dotat cu clapeta de control a tirajului pentru a impiedica solicitarea la maxim a foarului si pentru un consum mai scazut de lemne.

 

 

Siguranta la nivel inalt

 

Sticla ceramica ce rezista la temperaturi ridicate de pana la 800 grade Celsius.

Dotat cu opritor de lemne decorativ ajuta la mentinerea curatenei si protejeaza impotriva caderii lemnelor si a cenusei.

 

 

Durata mare de viata – peretii focarului sunt fabricate din fonta de inalta calitate clasa 200 si o grosime mare de 8mm.

 

 

Confortabil de utilizat

 

Cenusa rezultata in urma arderii lemnului se va aduna in cenusarul amplasat sub gratar pentru o indepartare usoara a acesteia.

Mai putine depuneri de funingine datorita sistemului de curatare a sticlei.

 

 

Garantie 5 ani.